Jukka Honkavaara

Olen toiminut kohta neljännesvuosisadan konsulttina ja tunnen, että jokainen projekti tuo jotain uutta – uuden näkökulman tai vaikkapa innostavan havainnon siitä miten yhdessä työskennellen voimme saada vaikutuksia aikaan! Hyvin mitattavien ja tulosta tuovien ratkaisujen kehittäminen on aina kiinnostavaa, mutta eniten saan irti, kun projektin tavoitteet sallivat toimintatapojen ja prosessien kokonaisvaltaisen uudistamisen. Tämä tapahtuu usein hyödyntäen digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia toiminnan uudelleensuunnittelussa.

Usein huomaan, että uudistamisen tulee kattaa paljon enemmän kuin vain strategian, ratkaisun tai toimintamallin luomisen. Tavoitteet, henkilöstön osaaminen ja roolit tulee sovittaa laajempaan kokonaisuuteen.

Asun omakotitalossa hieman pääkaupunkiseudun ulkopuolella, perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi kaksi aikuista lasta, tyttö ja poika, jotka omista menoistaan huolimatta kuitenkin vierailevat kotona melko usein. Elo maaseutumaisemassa tuo mukavaa tasapainoa ajoittain kiireisiin työpäiviin.