Jussi Kleemola

Takanani on jo yli 20 vuotta konsultointia ja satoja projekteja. Onneksi kahta täysin samanlaista projektia ei ole tullut vastaan. Asiakkaat ja heidän haasteensa ovat aina erilaisia ja innostun edelleen jokaisesta uudesta toimeksiannosta.

Erikoisalaani on julkisen sektorin asiakkuusajattelun ja asiakaslähtöisten toimintamallien kehittäminen. Uskon, että kaikessa kehittämisessä tulee pitää kirkkaana mielessä asiakkaiden ja vielä heidän asiakkaidensa tarpeet sekä heille koituva lisäarvo.

Digitaalisuus tulee muuttamaan maailmaa enemmän kuin uskommekaan jo lähivuosien aikana. Elämme murroksen aikaa. Valtaosa tämänhetkisistä toimeksiannoistani liittyvätkin palvelujen, toimintamallien ja rakenteiden uudistamiseen digitaalisuuden luomien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi. Digitaalisuus on osa meidän kaikkien arkea. Se on kuitenkin edelleen pitkälti päälle liimattua, vaikka se pitäisi mieltää saumattomaksi osaksi toimintaa. On aika kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja – vieläkö ne ovat aidosti parhaita digiajassa?

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni parissa, johon kuuluvat vaimon lisäksi 5-, 7- ja 9-vuotiaat pojat. Arki on vähintäänkin aktiivista. Vietämme paljon aikaa tiiviisti koko perheen kesken retkeillen, urheillen, vesillä, matkustaen, kulttuurin parissa ja ihan vaan kotona oleillen. Mielestäni parasta ja olennaista onkin juuri yhdessäolo!